Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, iyi oynamadıklarının farkında olduklarını ifade ederek "Ama şu anda bize iyi oyundan cok, oyunun bazı yonlerini oturtmaya ihtiyacımız var. Kazanmak icin de şu anda iyi oyundan cok puan ve puanlara ihtiyacımız var" dedi.
Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, kulup televizyonuna acıklamalarda bulundu. Sezon başından bu yana istedikleri oyunu halen oynayamadıklarını ifade eden Hamzağlu, "Fakat ben tabi insanların beklentileri de biliyorum. Futbol oyunu birlikte bir şey ortaya koyulan oyun. Takım olmak zaman istiyor bazı şeyleri yerine getirmeden diğer şeyler ustune koyamazsınız" ifadelerine yer verdi.

Kendisine yonelik eleştiriler hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Eleştiri alıyoruz bunun farkındayım. Ben cok kendi sosyal medyayı takip etmem. Olumlu eleştirileri evet bana zaten arkadaşlar soyluyorlar, bazılarını evet onlardan doğru dersleri cıkarmak isterim. Bu eleştirilerden hicbir sıkıntım yok ama maalesef son zamanlarda biliyorsunuz kasıtlı bir şekilde kotu niyetli insanların sosyal medyayı kullanarak iyi giden şeyleri yolunda giden şeyleri bozma gibi cabası var. Cunku buradan beslenen bircok insan var maalesef uzgunum ama. Bizler bunu dikkate almazsak da dikkate alan insanlar olabiliyor. Bundan dolayı da ulkemiz zarar goruyor, sadece futbolumuz değil ulkemiz zarar goruyor. Bunu da yaşadık biz tecrube ettik. Ama ben biliyorum ki sağduyulu bircok insan bunlara itibar etmiyor zaten. Malatya halkı da rahat olsun. Biz tabii ki iyi oynamadığımızın farkındayız ama şu anda bize iyi oyundan cok oyunun bazı yonlerini oturtma ya ihtiyacımız var. Kazanmak icin de şu anda iyi oyundan cok puan ve puanlara ihtiyacımız var. Cunku her puan cok onemli bu sezon" diye konuştu.
Ligde oynanan son Denizlispor karşılaşmasının ilk yarısına kısa bir sure kala yapılan Adem Buyuk ve Chueva değişikliklerine de acıklık getiren Hamza Hamzaoğlu, "Bazı oyuncuyu motive edersiniz, olumlu şeyler soylersiniz karşılık alırsınız. Bazı oyuncuyu kızdırırsanız karşılık alırsınız. Yani bunları da maalesef insanlar farkında değiller. O yuzden eleştiriler bu noktalarda farklı gelebiliyor. Fakat biz ne yaptığımızın cok cok farkındayız. Amacımız tamamen oyuncularımızın performansını en ust seviyeye cıkarmak" dedi. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı