İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "HDP ve İYİ Parti'nin ortak anayasa taslağı hazırladı" iddialara Bilecik'te cevap verdi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener;
" HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa calışması yapmadım. Nokta"
"Şimdi bir cumlenin icinde hem AK Parti hem HDP gectiği zaman, hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım"
Meral Akşener'in gozlerini dolduran turku

BİLECİK - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Milletvekili Umit Ozdağ'ın "HDP ve İYİ Parti'nin ortak anayasa taslağı hazırladı" sozune, "Ben tek bir şey soyleyeyim, biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa calışması yapmadım. Nokta" dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bilecik ziyaretlerin ilk ayağında Bozuyuk ilcesinde esnafları gezdi. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, ardından Bilecik'e gecti. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i makamında ziyaret eden Akşener, Başkan Şahin'den, Bilecik hakkında bilgi aldı.
"Ben tek bir şey soyleyeyim, biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa calışması yapmadım"
Belediye cıkışı basın mensuplarının Milletvekili Umit Ozdağ'ın "HDP ve İYİ Parti'nin ortak anayasa taslağı hazırladığı" sozu hakkında bir acıklama yapan Akşener, "Ben tek bir şey soyleyeyim, biz ne HDP ile ne CHP ile ne Saadet Partisi ile herhangi bir anayasa calışması yapmadık. Nokta. Tekrar soyleyeyim, hicbir arkadaşım bilgim icinde ya da dışında, bu kadar geniş soyluyorum, genel başkan olarak, buna sadece HDP değil, CHP, Saadet Partisi, başka var mıydı hatırlamıyorum, bir anayasa calışması yapmadık. Ama daha ilginc bir şey vardı dun, AK Parti ile de Anayasa calışması yapıyormuşuz. Yani bir tarafta HDP'yle yapıyoruz, bir tarafta da AK Parti ile yapıyormuşuz. Dolayısıyla AK Parti ile de oturup bir Anayasa calışması yapmadık" dedi.
" Şimdi bir cumlenin icinde hem AK Parti hem HDP gectiği zaman, hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım"
Akşener, acıklamasının devamında, "Şimdi bir cumlenin icinde hem AK Parti hem HDP gectiği zaman, hakikaten akıl sağlığına dikkat etmek lazım. Sayın Omer Celik, bu konuda AK Parti adına bir acıklama yaptı. İYİ Parti Genel Başkanı olarak soyluyorum, hicbir siyasi oluşum, platform, şahıs, partiyle herhangi bir anayasa calışmamız yoktur, nokta" dedi.
Meral Akşener'in gozlerini dolduran turku
Buradan esnaf ziyareti cıkan Akşener, bir halı mağazasında kendisi gibi Balkan gocmeni 79 yaşındaki Yaşar Aslım ile birlikte Ataturk'un de sevdiği Selanik turkusu olan 'Calın Davulları' soylediler. Bu esnada ikilinin gozleri doldu.
Ote yandan esnaf ziyaretin sırasında minik bir kız cocuğunun "Meral abla" diyerek bağırmasını duyan Akşener, cocuğa oyuncak vererek, hatıra fotoğrafı cektirdi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / CEM KAAN TOKA