R10 Konu Linki: https://www.r10.net/makale-alimi-amp...izmetleri.html

WMARACI REFERANSLARI:
Alýntý:
Tabiya Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3452296)
Merhabalar..
Arkadaþlar aslýnda pek sevmem böyle yorum yapmayý lakin.. Bu arkadaþ cidden iþinin eri.. Hakkýný veriyor araþtýrýyor sonra yazýyor. Verdiði gün teslim ediyor makaleleri.
Ben 25 adet yazdýrdým. Bundan sonra arkadaþ ile çalýþacaðým. Memnun kaldým herkes gönül rahatlýðý ile çalýþabilir. Teþekkürlerimi sunuyorum
Alýntý:
ahmet1340 Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3588968)
10 adet makale alýndý gercekten iþinin ehli ve sitenizi kendi sitesi gibi ilgileniyor seo konusundada bilgili
Alýntý:
sertacs Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3592271)
Aldýðým makalelerden memnun kaldým. Þuana kadar makale yazdýrdýðým en iyi yazar diyebilirim.
Alýntý:
Networkhocasi Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3452005)
Ýþinde baþarýlý,dürüst bir arkadaþ gönül rahatlýðý ile sipariþ verebilirsiniz.Her gönderdiði makaleden gerek dilbilgisi,SEO gerekse okuyucu dostu olmasýndan dolayý memnun kalýyoruz.
Alýntý:
ahmet066 Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3455814)
Whatsapp'dan ulaþtým. Anahtar kelime analizi yapýlmýþtý ve seo uyumluydu. Birkaç hata olmuþtu fakat talimatlarým doðrultusunda revize edildi. 20 adet makale satýn aldým. Devamý gelecektir inþallah.
Alýntý:
JoshgunPRO Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3560848)
Makale satýn alýndý. Baþarýlý ve iþini bilen bir arkadaþ, tavsiye ediyorum.
Alýntý:
Tabiya Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3496287)
Arkadaþ ile forum aracýlýðý ile tanýþtým cidden iþinin ehli.. Dediði vakitte teslim ediyor makaleleri.. Gönül rahatlýðý ile çalýþabilirsiniz.
Alýntý:
Tymen Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 3561046)
Arkadaþ iþinde çok iyi verdiðimiz tüm iþleri zamanýnda ve en kaliteli þekilde bize teslim etti çalýþmanýzý kesinlikle tavsiye ederim
R10 REFERANSLARI:
Alýntý:
tastanbilal Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078393134)
Arkadaþla makaleler konusunda anlaþýldý kimileri gibi x günde deyip xx günde teslim etmiyor. Ýþini gerçekten iyi bilen biri, fazlasýyla dost canlýsý, insanlýðý karakteri on numara bir arkadaþ. Makalelere gelince ciddi ciddi aldýðý parayý sonuna kadar hak ediyor ek olarak bir çok konuda yardýmcý oluyor. Ben açýkcasý çok memnun kaldým hem kendisinden hemde çalýþmalarýndan. Bundan sonra makale yazýmý konusunda tek çalýþacaðým kiþi kendisidir.
Alýntý:
UPGREAT Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078435751)
Ýþini iyi yapýyor ve giriþler zamanlý. Ýstikrar ve disiplin bu iþin önemli yanlarýndan. Teþekkür ederim.
Alýntý:
sinanksk Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078452485)
Uzun yýllardýr forumda bir çok içerik yazarý arkadaþ ile çalýþtým, çalýþýyorum. Arkadaþýn içerikleri ilk 3'e girer. Örnek bir içerik yazdýrýn hak vereceksiniz.
Alýntý:
Tugrabey Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078513692)
Editörlük anlamýnda çalýþtýðým en kaliteli arkadaþ. Ýþini severek yapýyor. Konuyla ilgili öncesinde derin araþtýrmalar yapýyor. Ýçerikleri dolu dolu oluyor. Kendi kiþiliði de çok kaliteli. Eren'e rastladýktan sonra forumda baþka bir editör arama gereði duymadým açýkçasý.
Alýntý:
mrbold Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078438906)
5 adet profesyonel makale alýndý eðer ihtiyaç olursa yine bu arkadaþdan alýnacak. Zamanlama olarak gerçekten sözüne güvenilir bir insan
Alýntý:
Mert433 Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077617731)
Makale Yazdýrýldý temiz iþ tavsiye ederim dürüst arkadaþ devamý gelecek teþekkürler
Alýntý:
TyMen Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077623812)
Makale yazdýrýldý çok temiz ve titiz çalýþan bir arkadaþ herkese tavsiye ederim.
Alýntý:
GencTeknoloji Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077623797)
200 Adet Teknoloji, 50 Adet Saðlýk, 20 Adet otomobil makalesi alýnmýþtýr. Ýþini iyi yapýyor.
Alýntý:
Enginu Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077624187)
Uzun zamandýr arkadaþ ile çalýþýyorum.
Ýþini temiz yapiyor ve zamanýnda teslim ediyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum
Alýntý:
ahmet1340 Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077931280)
Gerçekten kendiside makaleleri gibi kaliteli bir insan kesinlikle çalýþmanýzý öneririm denemek icin 10 adet makale yazdýrýldý makalelerin gorsellerine kadar sitemize özel ve profesyonel bir sekilde hazýrladý. Kendisine teþekkür ediyorum. Bu þekilde kaliteyi bozmadan devam etmesi dileðiyle.
Alýntý:
UPGREAT Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1078435751)
Ýþini iyi yapýyor ve giriþler zamanlý. Ýstikrar ve disiplin bu iþin önemli yanlarýndan. Teþekkür ederim.
Alýntý:
furkancelebi Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077626674)
makale yazdýrýldý, istediðim gibi teslim etti, herkese tavsiye ederim. Teþekkürler.
Alýntý:
JoshgunPRO Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077640046)
Makale satýn alýndý. Baþarýlý bir arkadaþ, tavsiye ediyorum.
Alýntý:
robertokim Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1077627478)
Kendisinden makale aldým. Saðolsun yardýmcý oldu. Gönül rahatlýðýyla alým yapabilirsiniz.