İzmir'de yaşanan depremin hemen ardından bolgede arama ve kurtarma calışmalarına katılan Buyukşehir Belediyesi itfaiye ekibini ziyaret eden Başkan Zolan, "Her turlu riski alarak insanlarımıza ulaşmak icin gayret sarf ettiniz, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.
Denizli Buyukşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir'in Seferhisar ilcesinde yaşanan depremin hemen ardından afet bolgesinde arama ve kurtarma calışmalarına katılan Buyukşehir Belediyesi itfaiye ekibini ziyaret etti. Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda gercekleşen ziyarete Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Omer Faruk Ozer, İtfaiye Dairesi Başkanı Armağan Murat Başlı ve deprem bolgesinde gorev yapan personel katıldı. Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığının arama ve kurtarma calışmalarına katıldığı İzmir'in Bayraklı ilcesinde gercekleştirdiği cabalar nedeniyle ozel teşekkur ziyareti gercekleştirdiğini belirten Başkan Zolan, deprem bolgesindeki calışmalardan dolayı emek veren, gayret sarf eden herkese teşekkur etti.
"İzmir'deki fedakarlıklarınız unutulmaz"
Mesai mefhumu gozetmeden, Denizli'de vatandaşların can ve mal guvenliğini sağlamak icin gorev yapan İtfaiye teşkilatı ile gurur duyduklarını soyleyen Başkan Zolan, "Her turlu riski alarak insanlarımıza ulaşmak icin gayret sarf ettiniz, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. İzmir'de ornek bir calışma yuruten itfaiye teşkilatının fedakarlıklarının unutulmayacağız. Depremin hemen ardından 'Bir can kurtarabilir miyim?' diye oraya koştunuz. Sizleri ziyaret ettim, gayretiniz fedakarlıklarınız kıyafetlerinizde dahi gozukuyordu. Hepinize ayrı ayrı teşekkur ediyorum" diye konuştu.
"Esas olan azminiz"
Denizli Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak her zaman teyakkuzda olduklarını soyleyen Başkan Zolan, "Bizim her şeye hazır ve nazır olmamız lazım. Oncesinde alınacak tedbirlerimiz de var. Eğitimlerimizi ve tedbirlerimizi en ust seviyeye cıkararak yeni gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Esas olan azminiz. Bu azim, insan ve vatan sevginizle butunleştiğinde ortaya cok başarılı işler cıkacak. İstiyoruz ki hicbir felaket, afet olmasın. Ancak hayat, her şeyi icerisinde barındırıyor. Allah'ım şehrimizde, ulkemizde, dunyada yaşayan tum insanlara can sağlığı versin. Sizlere ozel olarak tekrar teşekkur ediyorum" dedi. - DENİZLİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı