Antalya'da sokakta olmek uzereyken bulup sahiplendiği kedinin yanlış tedavi sonucu olduğunu iddia eden kadın, veteriner hakkında savcılığa suc duyurusunda bulundu.
Muratpaşa ilcesinde yaşayan Tuğba Yurttaş, 5 yıl once sokak hayvanlarına yem verdiği sırada hastalıktan olmek uzereyken bulduğu kediyi sahiplendi. Tedavilerini yaptırdığı kediye "Mischa" adını veren Yurttaş, "can dostum" dediği kediye yıllarca ozveriyle baktı.
Yurttaş, boşaltım sistemindeki rahatsızlık nedeniyle kedisini veteriner S.K'ye goturdu.

Yaklaşık 10 gun suren tedavi goren kedisinin olum haberini alan Yurttaş, yanlış tedavi uygulandığını one surerek, veteriner hakkında savcılığa suc duyurusunda bulundu.
"Benim canım yandı ama başkasının yanmasın"
Yurttaş, AA muhabirine, veterinerin 10 gun boyunca butun ısrarlarına rağmen kendi bildiğini yaptığını, bu nedenle kedisinde organ yetmezliği oluştuğunu iddia etti.
Veterinerin ihmalinin bulunduğunu savunan Yurttaş, "Yaklaşık 30 sokak hayvanının her gun karnını doyuruyorum. Hayvanlar benim ailem gibi. Mischa ile cok buyuk bir bağımız vardı. Cok ustune duşuyordum. O benim evladım gibiydi. Uzerine o kadar titriyordum ki olumu benim icin cok sarsıcı oldu, cok yıkıldım. Yokluğunu alışabilmiş değilim." ifadesini kullandı.
Veteriner hekim S.K. ise olaya ilişkin savunmasını savcılığa verdiğini, kimin haklı olup olmadığının ortaya cıkacağını belirtti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Suleyman Elcin