Mobil reklam ve uygulama ici para kazanma platformu Vungle, Jeremy Bondy'nin CEO olarak atandığını duyurdu.
Vungle, Jeremy Bondy'nin CEO olarak atandığını duyurdu. Daha once Vungle'ın COO'su olan Bondy, Vungle icin Stratejik Danışman gorevini ustlenen Rick Tallman'ın yerine gecti. Şirkete 2015 yılında COO olarak katılan Tallman, 2017 yılında CEO olarak atandı. Tallman'ın vizyonu ve liderliği altında şirketin, onemli bir buyume gosterdiği ve uygulama ici mobil pazarlama alanında onde gelen bir oyuncu olarak konumlandığı belirtildi. Verilen bilgiye gore, şirketin 2019 yılında Blackstone tarafından başarıyla satın alınması ve makine oğrenimi tabanlı pazarlama optimizasyonu oncusu Algo Lift'in kısa sure once şirket tarafından satın alınması sureclerinde şirketi yonetti.
"Uzun yıllardır Vungle'ın başarısının kilit destekcilerinden biri olan Jeremy'ye koltuğu devretmek benim icin bir onurdur" diyen şirketin eski CEO'su Rick Tallman, "Şirketin işleri, muşterileri, calışanları ve kulturune ilişkin benzersiz anlayışının yanı sıra şirketin kuresel genişlemesine onculuk eden calışmaları, onu şirketi bir sonraki donemine taşıyacak ideal kişi haline getirmektedir"şeklinde konuştu.
Şirketin yeni CEO'su Jeremy Bondy, şu değerlendirmede bulundu: "CEO gorevini ustlenmekten şeref duyuyorum. Şirkette heyecan verici bircok buyume fırsatı var ve mobil uygulama geliştiricilerinin işlerinin değerini en ust seviyeye cıkarmalarına yardımcı olmak icin sektorun onde gelen arac setini oluşturmada dunya standartlarındaki ekibimize rehberlik etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Tum şirket organizasyonu adına, Rick'e şirketin tarihi başarısına yaptığı cok değerli katkılardan ve şahsen beni bu goreve hazırlamadaki danışmanlığından dolayı teşekkur etmek istiyorum. Şirketle işbirliğinin devamı icin heyecan duyarken kendisine en iyi dileklerimi sunuyorum". - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı