Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ateşkes icin ortak bir bildiri imzaladıklarını duyurarak, bu bildirinin kendisi ve Ermenistan halkı icin "acı verici" olduğunu soyledi.
Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyon resmi sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada, Sevgili yurttaşlar, kız kardeşler ve kardeşler. Kendim ve hepimiz icin cok zor bir karar verdim" dedi.
Paşinyan acıklamasında, "01.00'da Rusya ve Azerbaycan Cumhurbaşkanları ile Karabağ savaşının sona ermesi icin bir acıklama imzaladım. Yayınlanan acıklamanın metni benim ve halkımız icin inanılmaz derecede acı verici " dedi.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ateşkes icin ortak bir bildiri imzaladıklarını duyurarak, bu bildirinin kendisi ve Ermenistan halkı icin "acı verici" olduğunu soyledi.
Yakın gelecekte Ermenistan'ın teslim olduğunu ilan eden bir belgenin imzalanması bekleniyor.
(Kamil Nadirli/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı