Kadıkoy'de beş katlı ozel eğitim kurumu alev alev yandı
İSTANBUL - Kadıkoy'de beş katlı ozel eğitim kurumunun giriş katında gece saatlerinde henuz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın cıktı. Yukselen alevleri ve dumanı goren vatandaşların ihbarı uzerine bolgeye cok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sokağın giriş ve cıkışlarını kapatan polis ekipleri cevre guvenliğini sağlarken itfaiye ekipleri dort koldan alevlere teslim olan kata ve yoğun dumanın sardığı binaya mudahale etti.
Kadıkoy'de geceyi aydınlatan alevler icin ekipler seferber oldu
Korkutan yangın, Kadıkoy, Osmanağa Mahallesi, Nail Bey Sokak'ta bulunan beş katlı ozel bir eğitim kurumunda meydana geldi. Saat 01.00 sularında cıkan yangının kısa surede fark edilmesi uzerine vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine ihbar etti. Kadıkoy ve Ataşehir itfaiye ekiplerinin kısa surede geldiği olay yerine polis ekipleri sivil vatandaşların giriş ve cıkışlarına izin vermezken ekipler alevlere teslim olan giriş kata mudahale etti. Kısa surede alevlerin kontrol altına alındığı binada camlar dışarıdan acılarak duman tahliyesi gercekleştirildi. Korkutan yangında yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken maddi hasar oluştu. polis ve itfaiye ekipleri yangının neden kaynaklandığını araştırıyor.
Gorgu tanığı "Cok buyuk bir yangındı"
Kadıkoy'de alevlere teslim olan eğitim kurumunu goren ve itfaiye ekiplerine durumu ihbar eden Emre Ozdemir, "İtfaiyeyi aradık, yolu kapattık insanları buraya sokmadık. İtfaiye geldi mudahale etti, yangın cok buyuktu camlar falan patladı." ifadelerini kullandı. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri yaklaşık iki saat boyunca soğutma calışması yaparak duman tahliyesi gercekleştirdi.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HANİFİ BAYAR