Diyarbakır'da maskesiz genc kız tarafından yolu kesilerek yuzune tukurulen 5'inci sınıf oğrencisi kızın ailesi goruntuleri izledikten sonra, şahıs hakkında şikayetci oldu. Kucuk kız, "Kolumdan tutarak benim yuzume tukurdu. Maskesi de yoktu. Ben uzuldum, ama anneme anlatamadım" dedi.
Cuma gunu okul cıkışı saatinde Kayapınar ilcesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarındaki marketin onunde maskesiz yuruyen genc kız, okuldan cıkıp evine yuruyen 5. sınıf oğrencisi N.Ş.'yi kolundan tutup yuzune tukurdukten sonra hicbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Olay anı, bir marketin guvenlik kamerasına yansıdı. N.Ş.'nin ailesi goruntuleri izledikten sonra kızlarının yuzune tukuren genc kızdan şikayetci oldu.

"Olaydan dolayı cok uzuldum"
Yaşadığı talihsiz anı anlatan 10 yaşındaki 5'inci sınıf oğrencisi N.Ş., cuma gunu okuldan geldiğini, karşısına tanımadığı bir kız cıktığını soyledi. Diğer taraftan gecmeye calıştığını, genc kızın izin vermediğini belirten N.Ş., "Benim sol kolumdan tutarak yuzume tukurdu. Maskesi de yoktu. Ben uzuldum, ama anneme anlatamadım. Goruntuleri izledikten sonra fark etti. Hicbir şey demeden yoluna devam etti. Korona virus surecinde benim yuzume tukurmesi cok yanlış bir şeydi. Cok uzuldum, bana boyle bir şey yapılması cok kotu bir şeydi. Zaten ailemde goruntuleri izledikten şikayetci oldu. İnşallah o kız bulunur" dedi.
Goruntuleri izleyen N.Ş.'nin ailesi, tukuren kızdan şikayetci oldu. - DİYARBAKIR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı