TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un ebediyete intikalinin 82. yıl donumu vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Cumhuriyetin kurucusu ulu onder Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un ebediyete intikalinin 82. yıl donumu vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayan Turkiye Şoforler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, "Milli Mucadelenin onderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Ataturk'u, ebediyete intikalinin 82. yıl donumunde rahmetle ve şukranla anıyorum. Bizler Atamızdan miras kalan Turkiye Cumhuriyeti'ni Ataturk ilke ve inkılapları doğrultusunda ilelebet yaşatacak, onun duşunce ve fikirlerine gecmişte olduğu gibi her zaman sahip cıkacağız. Turkiye Cumhuriyeti'nin kalkınmasının yolu, Atamızın duşunce ve ilkelerinden gecmektedir. 'Benim naciz vucudum elbet bir gun toprak olacaktır. Fakat Turkiye Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır' diyen Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un Turk milletine vasiyet niteliğindeki bu sozunu yerine getirmek ve ulkemizi muasır medeniyetler seviyesine cıkarmak icin var gucumuzle calışacağız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Deniz Cicek Palabıyık