Super Lig'in 8. haftasında DG Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'da Teknik Direktor Fatih Terim, "Sivas deplasmanında 3 puan almak onemli bir iş. O yuzden 3 puan aldığımız icin sevincliyim. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mucadele ettiler" dedi.
Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim, Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri macın ardından duzenlediği basın toplantısında acıklamada bulundu.
Terim, "Sivas deplasmanında 3 puan almak onemli bir iş. O yuzden 3 puan aldığımız icin sevincliyim. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mucadele ettiler. Ozellikle 1 saat cok iyi oynadılar. Organizasyonlarımız, sahada ki parselizasyonlarımız da cok iyiydi. 2-0'dan sonra daha da farklı olabilirdi ama 2-1'den sonra da her şey olabilirdi. Futbol da boyle bir oyun zaten. Sonuc olarak kritik bir zamanda aldığımız 3 puan sevindirici. Milli arada kalan oyuncularımızı hazırlayacağız Kayseri macına. İnşallah herkes de kazasız belasız milli takımdan doner. Bu iyi gidişimize devam ederiz" dedi.

"ARDA'YI VE DİĞER ARKADAŞLARI KUTLUYORUM"
Arda Turan'ın performansı ile ilgili yoneltilen soruya Terim, "Arda Turan bugun hakikaten cok iyi oynadı. Golu attı, oyuna katkısı cok yuksekti. İştahlıydı, oynadığı oyundan da zevk alınca arkadaşlarıyla beraber yetenekli ve lider bir Arda ortaya cıktı. Onun adına ve Galatasaray adına memnunum. Arda'yı ve diğer arkadaşları kutluyorum" yanıtını verdi.
(Oğuzhan Sarzep - Onur Erden - Mustafa Kocyiğit/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı