Super Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'a 1-0 yenilen Hes Kablo Kayserispor'un antrenoru Omer Faruk Mahir, "Milli mac arasında en iyi şekilde eksikliklerimizi giderip, guzel bir başlangıc yapacağımızı duşunuyorum." dedi.
Mahir, macın ardından duzenlenen basın toplantısında yaptığı acıklamada, kendi evlerinde kazanmak istediklerini, karşılaşmaya cok da iyi hazırlandıklarını soyledi.
Sahada sayısal eksiklik oluştuğu zaman tum planlarının boşa gittiğini belirten Mahir, "İzleyenlerin de takdir edeceği gibi oyuncularım yuzde 100'leri ile oynadı. Her şeylerini sahaya koydular. Milli mac arasında en iyi şekilde eksikliklerimizi giderip, guzel bir başlangıc yapacağımızı duşunuyorum." diye konuştu.

Atakaş Hatayspor cephesi
Atakaş Hatayspor Teknik Direktoru Omer Erdoğan, karşılaşmadan once zor bir mac olacağını duşunduklerini, Kayserispor'un şu anda bulunduğu durum nedeniyle bu mucadeleyi cıkış macı olarak gorduğunu bildiklerini ifade etti.
Maca iyi hazırlandıklarını ve rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Erdoğan, ozellikle cok cabuk hucum ederek pozisyona girdiklerini anlattı.
Rakiplerinin 10 kişi kalmadan once iki takımın da cok net pozisyonlar yakaladığını, kendilerinin onemli bir fırsatı harcadığını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:
"Rakibimizin de pozisyonları vardı. Acıkcası ortada bir mactı. Beklediğimiz gibi gidiyordu. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra işimiz kolaylaştı. Golu bulduk. Golden sonra macın skorunu daha net bir şekilde bitirebilirdik. İkinci golu bulamadığımızdan mac da ister istemez son dakikaya kadar bizim icin stresli gecti. Cok net pozisyonlara girdik. Bazı arkadaşlarımız daha net, daha rahat olan arkadaşını tercih etseydi pozisyonları sonlandırmamız daha kolay olacaktı. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Şimdi bir milli takım arası var. İnşallah yarın hemen calışmalara devam edeceğiz. Milli takım arasında eksikliklerimizi tamamlayıp iceride oynayacağımız Caykur Rizespor macında bu serimizi devam ettirmek istiyoruz."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ramazan Kaya