Berat Albayrak İnstagram hesabından yaptığı acıklamayla sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini acıkladı. Peki yeni Maliye bakanı kim olacak? Adaylar kimler?
[h=3]BERAT ALBAYRAK NEDEN İSTİFA ETTİ?[/h]Berat Albayrak resmi İnstagram hesabından yaptığı acıklamayla sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.
Resmi acıklaması aşağıdaki gibidir:
"Yaklaşık beş yıldır surdurduğum bakanlık gorevime sağlık sorunlarım nedeniyle devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki surecte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan oturu ihmal ettiğim ve bana desteğini hicbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve cocuklarıma ayıracağım.
Cok buyuk hedeflerle cıktığımız bu yolculukta gercekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Buyuk ve Guclu Turkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir.
Enerjide olduğu gibi ekonomide de ektiğimiz tohumlar cokta uzak olmayan bir gelecekte koca koca cınarlara donuşecek ve ulkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız inşallah. Bundan en ufak bir şuphem yoktur.
Bu 5 yıllık sure zarfında benimle bu zor ama kutsal yuku yuklenen tum yakın mesai arkadaşlarıma teşekkur ediyorum. Cokca hakkım gecmiştir haklarını helal etsinler. At izinin it izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı boyle cetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.
Turkiye tarihindeki belki de en kritik donemlerden sayılacak bu 5 yıllık sure zarfında ulkeme ve ummete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun.
Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak guc sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Mustakim'den ayırmasın"
[h=3]BERAT ALBAYRAK HASTALIĞI MI VAR?[/h]Maliye Bakanı Berat Albayrak sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini acıklamıştır. Vatandaşlar sağlık sorununun ne olduğunu araştırmaya başladı. Maliye Bakanı'nın hastalığının ne olduğu hakkında henuz net bir bilgi mevcut değildir.