AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve beraberindeki heyet, Gerger ilce Başkanı Cemal Deniz'i ziyaret ederek yonetim kurulu ile tanışma toplantısı gercekleştirdi.
Teşkilat Başkanı Emrah Bulucu ile beraber AK Parti Gerger ilce Başkanlığını ziyaret eden Başkan Dağtekin, ilce teşkilatıyla bir araya gelerek calışmalar ve partinin ileri sureciyle ilgili toplantı duzenledi.
Gercekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Dağtekin, "Bugun hem ilce başkanımız Cemal Deniz'e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz hem de teşkilat toplantımızı gercekleştiriyoruz. Tabii Gerger'imiz, uzerinde hassasiyetle durduğumuz bir ilcemiz. Gerger ilcemizin başlıca sorunlarında biri de ulaşım sıkıntısıydı. Allah'a cok şukur bu sorunu da cozuyoruz. Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın ve milletvekillerimizin yoğun gayretleri ile bu konu Cumhurbaşkanımıza kadar iletildi. Cok kısa surede somut adımlar atılmaya başlandı. Yaklaşık 200 milyon TL'ye mal olacak ve yapım ihalesi 26 Kasım 2020 tarihinde gercekleşecek Narince-Gerger Yolu şimdiden ilcemize hayırlı olmasını diliyorum.

Gerger'imizdeki ak neferlerimizde bu heyecanı, bu enerjiyi, bu dinamiği goruyorum. Allah'a hamd olsun, teşkilatlarımızdaki her bir kardeşimiz, dava şuuruna sahip kardeşlerimiz. Bilindiği daha once gonul seferberliği kapsamında yeni yeni uye calışmalarına başladık. Genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız bu konunun uzerinde hassasiyetle duruyor. Zira buradaki amac sadece uye yapmak değil, kapı kapı dolaşacağımız her bir haneye giderek vatandaşımıza dokunmak derdiyle hemhal olmaktır. AK Parti Adıyaman teşkilatları olarak secimler dahil her organizasyonda goz dolduran, zirve yapan bir il konumundayız. İnanıyorum ki, Gerger teşkilatımız bu kampanya surecimizi en iyi şekilde değerlendirerek ailemizin buyumesine katkıda bulunacaktır. Bize gelen her uye, yeni heyecan, yeni umutlar demektir. Cemal Deniz başkanımız secildiği andan itibaren elinden gelen tum gayreti sarf ediyor. Bir onceki başkanımız Emin Alpaslan ise rahatsızlığına rağmen gorev suresi boyunca buyuk bir ozveriyle bu bayrağı en guzel şekilde yukarıda tutmayı başardı. Bu vesile kendisine bir kez daha teşekkur ediyorum" dedi.
21 Kasım tarihinde il kongresinin yapılacağını da hatırlatan Başkan Dağtekin, "İnşallah 21 Kasım'da il kongremiz olacak. Kuşkusuz bu kongremizle birlikte bazı gorev değişiklikleri olacak. AK Parti olarak her zaman yenilenen ve tazelenen bir yapıya sahibiz. Her zaman soyluyorum dava şuuruna sahip kardeşlerimiz kongrelerimizi bir veda olarak gormez. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bizim partide eski, yeni diye bir şey olmaz. AK Partili olmak demek, bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak demektir. Dava adamının gorevi ancak son nefesini verince biter. Asıl onemlisi hicbir sıfat sahibi olmadan da o buyuk dava icin bir nefer gibi calışabilmektir. Dunyadaki butun liderler arasında en buyuk yuku omuzlarında taşıyan liderimizin yuklerini bizler de hafifletmek zorundayız. Şarktan garba, yedi duvele karşı meydan okuyan cumhurbaşkanımıza bizler de daha fazla ek yuk getirmemeliyiz. Allah'ın izniyle Adıyaman'daki tum teşkilatlarımız bu sorumlulukla hareket edecektir. Bu vesile ilce başkanımız Cemal Deniz'i tekrar tebrik ediyor yonetim kurulumuza ise gorevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Toplantı sonrası AK Parti heyeti, ilcede bulunan esnafları tek tek gezerek onlarla sohbet etti. "
Toplantıya, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Teşkilat Başkanı Emrah Bulucu, Gerger ilce Koordinatoru Sırrı Ozbek, Gerger Belediye Başkanı Erkan Aksoy, İl Genel Meclis Uyeleri Abdulrahim Bayhan, Rıfat Yılmaz ve partililer katıldı. - ADIYAMAN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı