Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, 2-0 galibiyetle ayrıldıkları Yukatel Denizlispor macında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını soyledi.
Hamzaoğlu, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, bugun Yukatel Denizlispor ile onemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade etti.
Gecen hafta Beşiktaş'a yenildiklerini hatırlatan Hamzaoğlu, şoyle devam etti:
"Onumuzdeki hafta bay olacağız, milli mac arası da var. Uzunca bir sure mac yapamayacağız. Ondan dolayı bugunku galibiyet, puanlar bizim icin cok onemliydi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi mucadele ettik, oyuncularımı tebrik ediyorum. Evet oyun belki cok iyi değil ama zaman zaman guzel şeyler ortaya koyduk fakat bugun kazanmak icin ortaya koyulan mucadele benim icin cok daha değerliydi. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Denizlispor'u da tebrik diyorum, onlar da iyi bir takım, iyi oynadılar, mucadele ettiler ama biz iyi motive olduk, onlara fırsat vermedik ve onların hatalarını değerlendirdik."

Prosinecki: "Pozisyonlara girdik ama atamadık"
Yukatel Denizlispor Teknik Direktoru Robert Prosinecki ise galibiyetten dolayı Yeni Malatyaspor'u tebrik ettiğini soyledi.
Rakiplerinin karşılaşmada iyi mucadele ettiğini ve onemli bir mac kazandığını dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti:
"Aslında istediğimiz gibi başladığımız mactı, kendi futbolumuzu gosterdiğimiz mactı. Pozisyonlara girdik ama atamadık. Cok net pozisyonlarımız vardı. Pozisyonları değerlendiremeyince cok net bireysel hatalar yaptık. Mac bir anda 2-0 olunca, karşılaşma tam tersine dondu. Bazen futbolda istediğiniz gibi olmayabilir. Aslında isteyen taraftık. İkinci yarıda rakip kapandı. Şimdi bir milli takım aramız var, yaptığımız bireysel hataların cezasını cektik bu macta. Milli mac arasında gereken her şeyi tamamlamamız gerekiyor. Macla ilgili futbolcularıma hicbir şey soylememem cunku cok mucadele ettiler ve istediler. Bu mucadeleden dolayı futbolcularımı tebrik ederim."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Volkan Kaşik