Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, sahalarında Denizlispor'u 2-0 yendikleri icin mutlu olduklarını soyleyerek, "Bugun hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.
Karşılaşma sonrası basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu, Denizlispor karşılaşmasının kendileri icin onemli bir musabaka olduğunu dile getirerek, "Gecen hafta kaybettik, onumuzdeki hafta bay olacağız, sonra milli mac arası var. Uzunca bir sure mac yapamayacağız. Bundan dolayı bugunku galibiyet ve puanlar bizim icin cok onemliydi. Bugun hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi.

Denizlispor karşısında iyi mucadele ettiklerini de ifade eden başarılı teknik adam, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Evet oyun belki cok cok iyi değildi, ama zaman zaman guzel şeyler ortaya koyduk. Fakat bugun kazanmak icin ortaya konulan mucadele benim icin cok daha değerliydi. Tum oyuncularımı tebrik ediyorum. Denizlispor'u da tebrik ediyorum, iyi bir takım kurmuşlar, iyi oynadılar. Ama biz iyi konsantre olarak onlara fırsat vermedik. Soyleyecek fazla da bir şey yok, kazandığımız icin mutluyuz" diye konuştu. - MALATYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı