Aksaray'ın Gulağac ilcesinde kopeğin saldırısına uğrayarak yaralanan 64 yaşındaki Ali Ors, sevk edildiği Konya'da tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye gore, ilceye bağlı Fatih Mahallesi'nde yaşayan Ors, dun akşam saatlerinde bir konuyu goruşmek uzere muhtarın evine gitti.

Muhtarın evde olmaması nedeniyle geri donen Ors, yolda karşılaştığı bir kopeğin saldırısına uğradı. Yaralanan Ors, ihbar uzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Gulağac Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ors, burada yapılan mudahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.
Selcuk Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi'nde tedavisi suren Ors, AA muhabirine, muhtarın evinde giderken kopeğin kendisine surekli havladığını anlattı.
Ors, "Geri donerken kopeğin sesi kesildi, sonra birden uzerime atladı. Once ağzımı ısırdı. Protez dişlerim duştu, cenem ve dudaklarım yırtıldı. Kendimi korumak icin kolumu kaldırdım. Bu defa kolum gecti ağzına, kolumu kurtaramadım. Bağırdım, cağırdım ama kimse yoktu. Kopek bir sure sonra kendiliğinden beni bıraktı, gitti." diye konuştu.
Kopeğin saldırı sonrası kolunun omzundan cıktığını ve kolunda kırıklar olduğunu belirten Ors, yuzune de dikişler atıldığını ifade etti.
Hastanenin ortopedi servisi nobetci hekimi Samet Gurses, Ali Ors'un enfeksiyon hastalıkları acısından tedavisinin yapıldığını belirterek, "Buradaki tedavisi tamamlandıktan sonra hastamızı kırıkları icin ameliyat edeceğiz." dedi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Havva Dereağzı