Bağdat, 2003. Saddam Huseyin rejimi sona erdi. Yonetim artık Amerikalılarda. Ve herkes kontrolden cıkmış halde. ABD ordusu icinsozleşmeli calışan eski polis Christopher Henry bunu gayet iyi biliyordu. Yeni Irak polis kuvvetlerini eğitmek icin ulkeye gelmişti vepolis adaylarından biri olduruldu. Chris, Yeşil Bolge’de onun kimler tarafından ve neden oldurulduğunu bulmak isteyen tek kişi.
Chris’in arayışı onu once yonetim konseyinde bulunan ve Amerika’da buyumuş Iraklı Sofia’ya ve sonra da Saddam’ın eski poliskuvvetlerinden ve artık belki de Bağdat’ta soruşturma yapabilecek tek kişi olan Nassir’e goturur.
Olumle birleşen ama catışan sadakatlerle birbirinden ayrılan bu uclu işgal sonrası Irak’ın tehlikeli ortamında katillerin izini surerkenyollarını bulmak icin birbirilerine destek olmak zorundalar. Ama cabaları gercekten adaletin tecelli etmesine mi yarayacak... yoksa cok daha karanlık bir şeylere mi?
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bam Bam Bam-Babil Şerifi Cilt 1 Yazar: Tom King Yayınevi: Marmara Cizgi Hamur Tipi: Kuşe Ebat: 16 x 24 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059469906