Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)
Yut Beni, sis, olumcul hastalık, halusinasyon, apofeni, bocek orduları, sırlar, sarsılmaz inanc ve hayatın anlamını cozmek uzerine bir aşk hikÂyesi.
Nate Powell, bu en onemli eserinde ergenliğin en karanlık koşelerini keşfetmeye calışıyor; bunu da klişe, melodramatik ergen isyanlarıyla değil, ufak delirmelerle, ilacların sağladığı şupheli rahatlamalar ve aile bağlarının karmaşasıyla anlatıyor. HikÂye cozuldukce, iki uvey kardeş, ruhsal sorunlara, dağılan ailelerine, hayvan telepatisine, yanlış aşklara ve bir gun her şeyin anlam kazanacağına dair zayıf umutlarına birlikte goğus geriyorlar.
Ozellikle hızlı anlatılmış, ozenle cizilmiş ve golgelerle bezenmiş Yut Beni, Nate Powell icin bir kilometre taşı ve aynı zamanda okuyucuları son sayfalarda ele gecirecek kentli bir hayalet hikÂyesi.
Rahatsız edici, akıldan cıkmayan, tarif etmesi imkansız. Karanlık ışıltısıyla dikkat cekiyor.
-The Times-
Yakıcı bir karanlık. Powell’ın akıp giden, izlenimci eseri, okuyucunun bakış acısını karakterlerinin algıları ile sarsıyor.
- The New York Times-
Kitap Adı: Yut Beni Yazar: Nate Powell Cevirmen: Emre Yavuz Yayınevi: Karakarga Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 16,5 x 24 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052241004