Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kırsal bolgelerdeki mahalleleri ziyaret ederek calışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar belediye hizmetlerinin onceki yıllara gore cok daha iyi yapıldığını soyledi.
Kocakağan, Sarılar ve Sağrakcı Mahallelerinde yapılan sathi kaplama yol yapım calışmaları ile yeni yapılan hayır yerlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya Başkan Yardımcısı Bedri Turk ve Kırsal Hizmetler Muduru Hasan Umutlu da eşlik etti.
Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Kırsal bolgelerdeki yaşam standartlarını yukseltmek, burada yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak icin var gucumuz ile calışıyoruz. Akhisar'da gerek şehir merkezi gerekse kırsal bolgelerde ciddi yol calışmaları yaptık. Aldığımız talepler doğrultusunda halkımıza hizmetin en kaliteli ve en hızlı şekilde ulaşması icin calışmaktayız ve calışmaya devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti ve mutluluğu bize yetiyor. Ekiplerimiz şu anda 35 yıl boyunca yapılamayan bir yolda calışmalarını surduruyor. Kısa sure icerisinde buradaki calışmamız sona erecek. 35 yıl boyunca yapılmadı ama var guzumuzle calışarak 1 bucuk yılda yaptık. Bolge halkımızın memnuniyeti bizleri sevindiriyor. Gurur ve mutluluk icerisindeyiz. Emeği gecen tum arkadaşlarıma teşekkur ederim. Guzel hizmetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Mahallenin 35 yıllık asfalt hasreti sona erdi
Yapılan yol calışması ile 35 yıllık hasreti sona erdiren Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya teşekkur eden Kocakağan Mahalle Muhtarı Ahmet Orcan, "35 yıl boyunca asfalt bekleyen vatandaşlarımızın bir kısmı asfalt goremeden vefat ettiler. Kocakağan Mahallemiz ile Pınarcık mezrası arasında bulunan 35 yıldır cile cektiğimiz yol, Belediye Başkanımız Besim Dutlulu'nun talimatları ile hemen yerine getirildi. Mahallemizin 35 yıllık hasreti sona erdi. Allah Besim Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Şehir merkezi, kırsal mahalle demeden calışan bir başkanımız var; tum mahallemiz adına kendisi ve ekibine tekrar tekrar teşekkur ediyorum" dedi.
"Gecen donemden cok daha fazla hizmet alıyoruz"
Gecen donemden daha fazla hizmet aldıklarını dile getiren Sarılar Mahalle Muhtarı Sakıp Acar, "Ben onceki donemde de muhtardım; şimdi yine muhtarım. Daha onceki donemde de hizmet aldık ama bu donem cok daha fazla hizmet alıyoruz. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun; her konuda bizlerin isteklerini dinleyerek yerine getirmesi bizleri cok mutlu ediyor. Mahallemiz adına Besim Başkanımıza cok teşekkur ediyorum" dedi.
Sağrakcı Mahallesi Muhtarı Mesut Atasoy, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya ilettikleri her konunun takipcisi olduğuna vurgu yaparak teşekkurlerini iletti. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı