“Bu kitabı okumak icin yıllarca bekledim ve Millar beni hayal kırıklığına uğratmadı. O bir kez daha cizgi roman endustrisindeki en ozgun seslerden biri olduğunu kanıtladı, ayrıca cizgi roman super kahramanlarını ne kadar iyi anladığını da. Ve Tanrı aşkına, cizimler şahane.” - KEVIN SMITH Yazar / Yonetmen “Bu enteresan seri, Celik Adam yankiler tarafından değil de yoldaşlar tarafından yetiştirilseydi ne olurdu sorusunu sorarak populer klasiğe bir alternatif getiriyor. Kızılken bile Superman cazibesini koruyor. Louis’in ona karşı hic şansı yok.” -Esquıre- “Millar bu hikÂye ile dunyanın en ebedi ikonlarından biriyle devasa bir kumar oynuyor ve kazanıyor.” – -The London Sunday Tımes- “Red Son nesiller arasında kopru kuran ve cizgi romanlar ile onlar hakkındaki filmlerin eski ve yeni okurlar icin neden hÂl taze ve surprizlerle dolu olduğunu gosteren nadir projelerden biri.” -IFC- “Bu hikÂyeyi yazan zekÂya şapka cıkarmanız gerek, bunun başka bir yolu yok.” -Aın’t It Cool News- Bakın! Gokyuzunde! Bu bir kuş! Bir ucak! Hayır, o… SUPERMAN! Başka bir dunyadan gelen garip ziyaretci! Kudretli nehirlerin akışını değiştiriyor, celiği cıplak elleriyle bukuyor... Ve sıradan işcinin şampiyonu olarak Stalin, sosyalizm ve Varşova Paktı'nın genişlemesi icin hic bitmeyen bir savaş surduruyor. Tanıdık hikÂyeye getirilen bu sarsıcı yorumda, bir Kryptonlu roket gemi Dunya’ya duşuyor ve beraberinde getirdiği bebek gunu geldiğinde gezegendeki en guclu varlık oluyor. Ama gemisi Amerika’ya inmiyor. Smallville, Kansas’ta yetiştirilmiyor. Onun yerine Sovyetler Birliği’ndeki bir kolektif ciftlik onun yeni yuvası oluyor! THE AUTHORITY ve Wanted’ın cok satan yazarı Mark Millar’ın hayal gucunden Superman efsanesine alışılmadık ve farklı bir bakış geliyor. Bu kitap Dave Johnson, Kilian Plunkett, Andrew Robinson ve Walden Wong’un cizimleri, film yapımcısı Tom DeSanto’dan (X-Men, Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen) bir onsoz ve Johnson, Plunkett ve Alex Ross’un cizimlerinden oluşan geniş bir eskiz galerisini iceriyor..
(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Superman Red Son Yazar: Mark Miller Cevirmen: Anıl Bilge Cizer: Dave Johnson , Kilian Plunkett Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Hamur Tipi: Kuşe Ebat: 17x26 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9789750839535