"Fransız kadınlarının adeta yıllara meydan okumasını ve hayatları boyunca genc, enerjik ve tarz sahibi gorunmesini sağlayan onemli uygulamaların bir coğunu cozdum ve kendime de uygulamaktan, denemekten hic cekinmedim. Bu kadınlar eski zamanlardan beri dunyanın en kıskanılası, en cekici ve en şık kadınları diye anılıyorlar malumunuz. Gunumuzde hala asalet, zarafet ve şıklık denince akla ilk gelen fotoğraf Fransız kadınları oluyor. Peki bu cazibeleri nerden geliyor?"
Moda, değişiklik gereksinimi veya suslenme ozentisiyle toplum yaşamına giren gecici yenilik olarak olarak tanımlanırken bir diğer anlamı da, belirli bir sure etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gosterilen aşırı duşkunluktur. Moda insanların yonettiği değil, dunya akışının şekillendirdiği bir akımdır…
Aysun Kaba, Moda Donek Bir Tanrıcadır dediği bu kitabında stil sahibi olmanın ve moda'nın ipuclarını veriyor.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Postiga
Kitap Adı: Moda Donek Bir Tanrıcadır Yazar: Aysun Kaba Sayfa Tasarımı: Ceyda Cakıcı Baş Editor: Eda Yıldırım Kapak Tasarımı: Murat Gundoğan Yayın Yonetmeni: Gokay Turkyılmaz Yayınevi: Postiga İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786059724111