Sevgili Nuran,
Lezzet, kalite ve ekonomik olması ici en doğru mevsim urunleri tarifleriyle hazırlanmış olan bu kitap besin değerlerinin doğru kullanılması, pratik uygulamalar ve ozellikle sağlıklı bilgilerin paylaşılması ile cok faydalı olmuştur. Tariflerde detaylı verilen olculerle, lezzetli yemeklerin hem evde hem de profesyonel mutfaklarda kolaylıkla hazırlanabilir olması farklı bir katkı sağlamıştır.
Sonsuz Sevgilerimle
-Maximilian J. W. Thomae (Executive Chef)-
Mevsiminde ve tazeliğinde sağlıklı bir yemek pişirebilmek aslında her aşcının ruyasıdır; kokusu ve rengi muhteşem otesindedir. Babaannemin sofrasının o lezzetli yemeklerini aslında cocukluk gunlerimden hatırlıyorum. O guzel yıllarda her şey zamanındaydı. Domatesi kış ayında sofrada gorduğumde cok heyecanlanmıştım fakat tadına baktığımda o kadar da lezzetli gelmemişti bana. Hatta yazın hazırlanan domates konserveleri daha lezzetli gelmişti. Tabi yıllar gecti uzerinden...Mutfak sanatcısı olduktan sonra, lezzet ve tat katmak icin caba o gun aklıma gelmişti. Fakat doğru zaman ve biraz da el beceriniz, lezzetli ve sağlıklı yiyeceği pişirebilmeniz icin en uygun zamandır aslında.
-Levent Karahan (Executive Chef)-
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 280
Baskı Yılı: 2015
Dili: Turkce
Yayınevi: Buyuludağ
Kitap Adı: Mevsimlerle Yemek Yazar: Nuran Tarım Yayınevi: Buyuludağ İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786058510814