Yeni tatlar denemek ve bu tatları sevdiklerimizle paylaşmak kimimiz icin buyuk bir keyiftir. Ve paylaşarak yaşamak, hayatı her zaman daha da anlamlı kılmıştır. Her yeni tat, yaşama sunulmuş yeni bir renktir. Ve bu renkler sevdiklerimizin, hatta bazen hic tanışmadığımız insanların yuzunde kucuk de olsa bir tebessum oluşmasını sağlar. Hayatın icinde yeni tatlar, yeni renkler ve rengÂrenk tebessumler gormek kimi insanları cok mutlu eder.

Muna Mutlu işte tam da sozunu ettiğimiz bu insanlardan biri…

"Mutfak, meraklılarının laboratuvarı gibidir. Ben mutfağımda bambaşka bir ozgurluk yaşıyorum ve her yeni tatta kendimi buyuk bir keşifte hissediyorum" soylemiyle yola cıkan Muna Mutlu, bugune kadar ailesi ve sevdikleri icin hazırladığı leziz sofraların ipuclarını veriyor. "Cocuklarıma ve sevdiklerime benden kalıcı bir hatıra bırakmak istedim" diyerek nitelediği kitabında, mutfakta doğup hayatın akışına renk katabilecek kucuk mutlulukları sizlerle paylaşıyor.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Profil Yayıncılık
Kitap Adı: Mutlu Tarifler Yazar: Muna Mutlu Genel Koordinator: Munir Ustun Genel Yayın Yonetmeni: Cem Kucuk Editor: Volkan Alıcı , Elif Temel Kapak Tasarımı: Ayhan Şensoy Yayınevi: Profil Kitap İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789759964979