
Bu kitapta, hemen her kitapta gorduğumuz alışılmış lezzetlerin dışında, bilmediğimiz ancak bizlerin damak tadına uyacak yeni lezzetleri de sizlere tanıtılmaktadır. Bu nedenle kitapta sadece bizim kulturumuze değil başka ulkelere ait denenmiş tarifleri ve pişirme tekniklerini de goreceksiniz. Bir cok tarif, her okuduğunuz kitapta bulabileceğiniz turden veya ustanın sozde kendi yeni tarifleri değildir. Kitapta hepsi denenmiş bircok temel recete ve teknik de anlatılmaktadır. Temel teknik ve receteleri kullanarak kendi tariflerinizi de oluşturabilirsiniz.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 272
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kitap Adı: Yemeğin Sırrı Yazar: Servet K. Guney Yayınevi: Detay Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9786054940219