320 sayfalık bir beyin fırtınası bu kitap, kapağını aralayıp icine baktığınız andan itibaren başınızı dondurecek bir zeka oyunları mabedi!
Cocukluğumda zek oyunlarının ve cebe sığan ufak bulmaca dergilerinin hayranıydım. Haftalık bu ufak dergiler her zaman bana zevk verirdi. Cağ değişti her zamanki gibi, ve şimdi internet cağı. Ne mutlu ki kitaplar, muzik albumlerinin akıbetine uğramadı cunku icerikleri cok yoğun. Fiziksel bir kitabın duşunceleri ve bilgileri bir araya toplayıp insanlara sunma konusunda bilgisayara oranla avantajları var. Ve bu kitabımı bu internet ve bilgisayar cağında hazırlayabilmiş olmamı buna borcluyum sanırım.
İlk kez 12 yıl once ilk kitabını hazırladığım bu kitap serisinde 4. kitaba, yani 4. nesle ulaşmış oldum. Geriye donup baktığımda, ne kadar uzmanlaştığımı hayretler icinde goruyorum. Umarım bu kadar cok ve kaliteli iceriği bu ufak boyutlu kitapta bulduğunuzda siz de cok karmaşık bir makineye bakar gibi bir hayret icinde kalacaksınız.
Ve umarım sizlerden gelen ilgi 5. kitaba yol acar.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Deja Vu-Akıl Oyunlarının Kucuk Ama Buyuk Kitabı Yazar: Burak M. Temiz Yayınevi: Kuzey Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Ebat: 12 x 16 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786059909587