Literatur® Moda Tasarımının Temelleri Dizisi'nin ikinci kitabı olan Tekstil ve Moda, tekstil tarihi, tekstil konusundaki sosyal gelişmeler ve nanoteknoloji gibi yenilikler, tekstil tasarımı, uretimi ve cağdaş tasarımcılar hakkında bir rehberdir.

Kitap boyunca ceşitli yuzey işlemleri incelendiği gibi renk ve eğilim etkinliklerinin moda ve tekstili nasıl etkiledikleri de ele alınmaktadır. Kitap aynı zamanda moda ve tekstil tasarımcılarının uretim sureclerinde ve calışmalarında tekstili nasıl kullandıklarıyla ilgili tartışmaya da yer vermektedir.

Ana başlıkları tekstil numunesi, lifler, kumaş yapısı, yuzey işlemleri, renk ve eğilimler olan kitap, uygulama surecleri, bilgilendirme, lif uretimi, bitim işlemleri, dokuma ve orme konularını da ele alan, hem oğrenciler hem de profesyoneller icin kullanımı kolay bir kılavuzdur.

;İcindekiler;
Tekstil numunesi, Lifler, Kumaş yapısı, Yuzey işlemleri, Renkler ve eğilimler, Moda tasarımında kullanılan tekstiller

One cıkan başlıklar; ;
Tekstil araştırması, tekstil tasarımı, tekstil uretimi, geleceğin kumaşları, doğal ve kimyasal lifler, iplik ceşitleri, bitim surecleri, dokuma, orme, diğer yapılandırma bicimleri, baskı, nakış ve kumaş manipulasyonu, susleme, renk, eğilim tahmini, moda tasarımı icin kumaş secmek, kıyafet yapısı, endustrideki meslekler
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 184

Baskı Yılı: 2014

Dili: Turkce
Yayınevi: Literatur Yayıncılık
Kitap Adı: Moda Tasarımında Tekstil ve Moda Yazar: Jenny Udale Cevirmen: Hayriye Gungor Yayınevi: Literatur Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2014 Dil: Turkce Barkod: 9789750406645