Tum dunyada sporun dort yapılış amacı vardır.
1. Yarışma Amaclı: (Yarışmacı kişi ve kişileri (takımı)) ilgilendirir ki bu da dunyada performans sporu kategorisinde kucuk kucuk bir nufusu icine alır. Nufusun cok buyuk coğunluğu ise seyirci durumundadır ya da basından takip ederler.

2. Toplum Sağlığı: (Yaşam boyu spor, herkes icin spor) Tum dunyayı (kadın, erkek, yaşı, genc, cocuk) ilgilendirir. Spora bizzat katılımı gerektirir. Haftada en az uc defa yapılmalıdır. Bu kitabın iceriği de tamamıyla bu kapsamda duşunulerek tamamlanmıştır.

3. Rehabilitasyon Amaclı: Bu da ozellikle hastalıkların vs. tedavisinde kullanılmaktadır.

4. Eğitim Oğretim Amaclı: Okullarda kullanılan bir yontem ve surectir. Eğitim safhasını kaplar.

Toplum sağlığı amaclı yazılmış bu kitapta rastlayacağınız bilgiler gunluk hayatta da hemen uygulama alan ve bilgileri tanıtmaktadır. Gunluk el kitabı olarak okunmalı ve doğru bilgiler uygulamaya konmalıdır.

Yaşam boyu sağlıklı olunması dileğiyle.
-H. Nedim Cetin-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013

Dili: Turkce
Yayınevi: Turna Yayınevi
Kitap Adı: Toplum Sağlığı İcin Nerede, Nicin, Nasıl Spor Yapılır? Yazar: Nedim Cetin Yayınevi: Turna Yayınları İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786054254811