"Bir kravat secmek icin on beş dakika harcadığım zamanları duşundum, şimdi aclıktan kadidi cıkmış bir serseriydim ve gecmişimi unutmak icin acı cekmek, daha cok acı cekmek iştahımı kabartıyordu. Ayağımın ucuyla yamacı yokladım, kayarak inersem aşağıya cabuk varabilir miydim? Yumuşak zemine oturdum, topuklarımla fren yaparak inmeye başladım." Dişi Kurtlar, 1940'lı yıllarda Almanlara esir duşen Bernard’la Gervais’nin Pomeranya esir kampından kacışını konu alıyor. Bernard’ın bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi uzerineyse hikÂye beklenmedik bir şekilde seyir değiştiriyor: Gervais, Bernard’ın mektup arkadaşı Hélène'e sığındığında, Bernard kimliğiyle hayatına devam etmek durumunda kalıyor. Ozgurluğe adım attığına inanmak isteyen Gervais icinse asıl tutsaklık ve mucadele ise buradan sonra başlıyor. Polisiyenin usta ikilisi Boileau ve Narcejac’tan başyapıt niteliğinde bir kitap Dişi Kurtlar. Bu soluk soluğa macerayı hem merak hem de gerilim icinde okuyacaksınız. (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Dişi Kurtlar Yazar: Boileau , Narcejac Cevirmen: Ece Yucel Yayınevi: Alakarga Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13x20 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786059315388