Mutlak mutluluk kendinizi huzurda hissettiğiniz andır. Ben bu anın hepiniz icin daim olmasını diliyorum. Gonulleriniz sevgiden yoksun olmasın. İc sesinizin gucune guvenin ve evrenin işaretlerini okuyun. O. en iyi oğretmendir ve benim diğer bir oğretmenim 18 yıl bana hayat arkadaşlığı yapan, pek cok zorluğu buyuk aşkla birlikte aştığımız ve benim bugunlere gelmemi vaat etmemiş olmasına rağmen, bugun tam da olmam gereken yere gelmemi sağladığı beni evrimleştirdiği icin sevgili dostum Enis’e teşekkur ediyorum. Anne-baba olarak ebeveynlerime minnettarım. Sevgili ailem hepinizi icimdeki huzurun sevgisine emanet ediyorum.
Bu kitabı okurken lutfen kendi hayatınızın ve cevrenizdeki insanların yaşamlarının kesitlerinden sorgulamalar yapın ve şiirlerin yanındaki boşluklara o an ki, duygularınızı yazın, bir ay sonra aynı yeri tekrar okuyun, size ne soylediğine dikkat edin…
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Mutlak Mutluluk-Şiirler Yazar: Matu Caye Yayınevi: Kultur Ajans Tanıtım ve Organizasyo Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 120 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786054432424