Hayat bizleri bir adım ileriye iterken beş adım geri ceker. Aslına bakılırsa biz belki de kendimizi beş adım ilerde gormuşuzdur. Kendini kimseden ustun gormemen gerektiğini, hayat bizlere gostermektedir.
Hepimizin bulunduğu yer aslında aynıdır, herkes nefes alıyorken senin nefes vermen, insanlardan farklı olduğunu gostermez. Sonucta aynı dunyayı paylaşıyoruz. Ne bir fazla ne bir eksik sorguladığında, zaten hepimizin hayatında bir şeyler eksik cıkıyor.
Onemli olan bu eksiklikleri gidermek değil; bu eksikliklerle hayatına yon verebilmektir. Hayatımıza giren cıkan herkesin bir nebze bizlere bir şeyler kattığını bilmek ve bize gelen, doğruya da yanlışa da goğus gerebilmemiz gerekir.
Bu dunya bizimse; kendi malınmış gibi sahiplenmek, kendini fazla ait hissetmeden sonuna kadar nefes alıp vermek ve hepsini yaparken unutmaman gereken tek nokta, bu dunyada senden, benden, bizden “Hepimizden Biraz Var” diyebilmektir...

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Hepimizden Biraz Var Yazar: İlyas Furkan Celik Yayınevi: İkinci Adam Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 108 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053068464