Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bulteninden)

Yarım kalan aşklar, tamamlanmamış cumleler gibidir.
Bir hıckırığa duğumlenmiş itiraflar, bastırılmak zorunda kalınan hevesler, gonderilmemiş, hatta kaleme dahi alınmamış, yurekten yureğe yazılan mektuplar,
saklanmış duygular, beklenmedik bir veda, zor anlar, zor yıllar…
Ayrılık…
Oysa, soylenecek ve yaşanacak ne cok şey vardı daha.
Aradan gecen yıllar, onların aşklarını guclendirmekten başka bir işe yaramamıştı. Birbirini kıyamete kadar sevmek icin yaratılmış olan
Eser ve Nehir icin de, cumle tamamlanmamıştı henuz.

Sağ elimle kalbimin uzerine dokundum. Sanki gercekten de var olan bir yaraya değiyordum. Yavaşca, usulca, aşkla… Ah, kalbim! Bedenimin en iflah olmaz, en soz dinlemez, en laf anlamaz yeriydi. Başkasına dilsizdi, kordu, sağırdı. Sadece Eser oturmuştu oraya ve bir dağ kadar yuksek, bir dağ kadar ağırdı.
Sen hep oradaydın Nehir. Gittim sandığında bile ben seni bırakmadım. Yumdum avuclarımı, sakladım sıcaklığını… Kader bu, biliyorum. Bu, elinde değil insanın. Sevdaların her biri birbirinden farklı. İcerikleri, derinlikleri, hissetme şiddetiyle doğru orantılı. Benimki bir depremdi, bir ic sarsıntısı. Bir vurgun, bir kalp yarılması. Seni gorduğum gun başladı. Her yaşımda, her yılımda azalır sandım, umdum ama olmadı.
KAPAK TASARIM Alla Ozabat

Kitap Adı: Erken Ruya Zamanlar Yazar: Fatma Erdek Yayınevi: Ephesus Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052064306