Kitapseverlerin yeni okuma gunluğu…
Ziyaret ettiğiniz kitaplar sizde nasıl izler bırakıyor? Kitapların ic dunyanızdaki yansımalarını yazıya doker misiniz? Peki, bir okuma gunluğu tutmak okuma alışkanlıklarınıza neler katabilir?
Okuma Gunluğu, okuduğunuz kitaba dair unutmak istemediğiniz ayrıntıları, yorumları, anahtar sozcukleri, alıntıları ve sizde uyandırdığı cağrışımları not edip yıllar boyunca saklayabilmeniz icin tasarlanan sade ve kullanışlı bir gunluk.
Okuma yolculuğunuzdaki rotaları adım adım izlemek icin yeni bir zemin sunan Okuma Gunluğu, sayfa aralarında Tim Parks’tan Ricardo Piglia’ya George Saunders’tan, Terry Pratchett’a farklı yazarların okuma ve yazma uzerine kaleme aldıkları kısa metinlere de yer veriyor. Boylece okumanın pasif bir eylem olmadığının bir kez daha hatırlatıldığı gunlukte yol alan okurlar, etkin bir okur olabilmenin ayrıcalığını yaşıyor.
Ozgun tasarımı ve ciltli baskısıyla dikkat ceken Okuma Gunluğu, okurların başucundan eksik etmeyeceği ve yıllar sonra okurun seyir defteri olarak belki de kitap gibi okuyacakları bir miras aynı zamanda.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Okuma Gunluğu Yazar: Kolektif Yayınevi: DeliDolu Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786052349588