Tek hÂkimin oyun olduğu, sıkı sıkıya kontrol edilen bir toplumda, bir genc, kendisini İyilikle Kotuluğun gucleri arasında bırakan korkunc bir sırra ortak olduğunu fark ediyor.
Bir oyuncak ayının icinde dirilen paranoyak bir bilim adamı ile ruyalarının kadını arasında kalan Thomas, duşe kalka, yarı zamanlı bir super kahramanın heyecanlı ve tehlikeli kaderini keşfediyor.
Zamana karşı bir yarışta, soluk kesen belirsizliği ve sarsan mizahıyla Thomas Drimm'in bu seruveninde, yediden yetmişe tum okuyucuları buyuleyecek her şey var.
Dunya'yı kurtarıyorum. Ustelik sadece copleri geri donuşume gondererek değil.
Dışarıdan bakıldığında diğerleri gibi ortaokula gidiyorum. Ailevi problemlerim, fazla kilolarım var ve hemen hemen her şeyde beceriksizim.
En azından kimse benden kuşkulanmıyor. Bu, işime geliyor, cunku gizli bir hayatım daha var: İnanılmaz guclerle ve yirmi sekiz yaşındaki yardımcımla beraber yarı zamanlı bir super kahramanım.
Delirdiğimi mi duşunuyorsunuz? Cıldırmamak icin benim de ilk başta duşunduğum buydu. "Tum bunlar sadece bir ruya..." sanki. Sorun, gerceğin ya da herkesin gercek sandığının asıl kÂbus olması. Ve bu kÂbusu durdurabilecek tek kişi benim.
Sayfa Sayısı: 272
Baskı Yılı: 2011
Dili: Turkce
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Kitap Adı: Dunyayı Kim Kurtaracak? Yazar: Didier van Cauwelaert Cevirmen: Dilda Eşiyok Yayınevi: Epsilon Yayınevi İlk Baskı Yılı: 2011 Dil: Turkce Barkod: 9789944824170