Elimde parayı yetiştirmeyi, pazarlık yapmayı, hasta olduğumda kendime bakmayı, yemek pişirmeyi oğretti birileri ya da yaşadıklarım. Ama kimse birini sevince bununla ne yapacağımı, onu nasıl alacağımı, beni sevmesini ve benimle kalmasını nasıl sağlayacağımı gostermedi."
Aşkın kullanım kılavuzu yok ki! Doğru erkek nasıl biridir, nerede bulunur, bulunca nasıl elde edilir bilmiyoruz. Bazen prens sandıklarımız opunce kurbağaya donuşuyor, bazen gozumuze kurbağaya gorunenlerin aslında beyaz atlı prensimiz olduğunu cok gec fark ediyoruz ya da en kotusu hic fark etmiyoruz. Bazen de aşk sandığımız bir saplantının peşine takılıp hayatı beklemeye alabiliyoruz. Belki de soylenen doğru: "Kadınlar gecmiş ve geleceği alır; zavallı erkeklere sadece bugun kalır."
Elif, "Nerede yanlış yaptım", Niye hÂl yalnızım?", "Acaba her şeyi ben mi uydurdum?" sorularının yanıtını Pera Palas'taki gizemli buluşmada bulabilecek mi? Erteledikleri, uşendikleri ve caba harcamadıklarıyla yuzleşebilecek mi?
30'larında ve hÂl bekar olan, kafalarında bir suru soru işareti ile dolaşıp duran tum kadınların mutlaka cıkmaları gereken bir yolculuk bu...
Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2004
Dili: Turkce
Yayınevi: Alfa Yayıncılık
Kitap Adı: Ben Oyle Sandım Yazar: Yaprak Eldem Yayınevi: Alfa Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2004 Dil: Turkce Barkod: 9789752975545