Milyarlarca insanın yaşadığı bu dunyada birbirini tanımayan iki insanın iki şekilde karşılaşması mumkundur sevgilim: Tesaduf... Tevafuk... Hayatımın en berbat, hayatımın en icinden cıkılmaz, hayatımda birine en cok ihtiyacım olduğu bir zamanda karşıma cıkman tesaduf olamaz. Sen benim butun samimiyetimin, butun iyi niyetimin, butun iyi dualarımın karşılığı olarak gonderildin bana. Once Allah istedi seni tanımamı, sonra karşılaşmamız icin butun doğa işbirliği yaptı. Ve sonra sen cıktın karşıma... Ben seni Elif sectim... Cunku ben tesaduflere inanmam ve seni rasgele tanımış olmam muhtemel bile değil. Sevmem icin Yaradan'ın bana verdiği muazzam bir armağansın sen. Ve bana O'ndan geldin... Bense Vav'ım, biraz doğrulsam sana benzeyeceğim. Ben seninle doğdum sevgilim... Butun kasvetimden, butun huznumden, butun yaralarımdan sıyrılıp kendi icime donduğum ansın. Uykusuz gecen her gecenin sabahını gormek icin actığım ellerime bırakılan mukÂfatsın. Senden oncesi yok, senden sonrası ebediyet... Seni bana verene şukurler olsun... Ben seni sevdim, seni cok sevdim... Sen ki yureğime, ruhuma, ozume hoş gelensin. Sen ki kanayan yaramın kabuğu, acımın ilacı, Rabb'e gonderilmiş dualarımın karşılığısın.
"Ben seni Elif sectim... Şifalı ellerinin şefkatine emanettir yureğim... Sana Vav olmaya geldim..."
(Tanıtım Bulteninden)
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2016
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 139
Baskı Yılı: 2016
Dili: Turkce
Yayınevi: Destek Yayınları
Kitap Adı: Yalnızlığımdan Sev Beni Yazar: Ezgin Kılıc Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x21 İlk Baskı Yılı: 2016 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786053110873