“Kacamam, saklanamam!
Av olursam kendimi kaybederim,
Avcı olursam sevdiklerimi…
Cunku Onlar beni istiyor!
Emre, sıra dışı yetenekleri olan bir oğretmen, arkadaşı Teksen parlak bir avukat…
Teksen, garip bir dava ile karşılaşır; aylar once kaybolan bir genc ortaya cıkar ve işlenmemiş bir cinayeti ustlenir. Bu gencin ustlendiği cinayet, bir sure sonra kayıp gencin anlattığı şekilde işlenir; tek farkla, bir başka katil tarafından. Teksen, yetenekli dostu Emre’den yardım ister. Bu genci anlamaya calışan iki dost, davayı soruşturdukca daha fazla kayıp gencin, daha fazla cinayetin ve tek bir katilin olduğunu gorurler. Bir kurdun inindelerdir artık. Cinayetler, bu iki dostun yakınlarını da icine alarak cıkılması zor bir labirente donuşur.
Emre ve Teksen, peşine duştukleri katilin izini, hem İkinci Dunya Savaşı yıllarında hem de gelecekte bulurlar; artık geri donuşu yoktur. Goğun kapıları acılmış, Pazuzu, ordusuyla yeryuzune inmiştir; yoksa, bu katil gelecekten mi gelmiştir?
Masumların katiline karşı Remus ve Romulus olmaktan başka secenek kalmamıştır.
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Masumların Katli Yazar: Cağlayan Babacan Yayınevi: Motto Yayınları Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 492 Ebat: 13,5 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786052173855