Halkımızı unutmayınız!.. Sizler hepiniz, bu halkın arasından yetiştiniz. Oysa şimdi ne yapıyorsunuz!? Bilgisiz kardeşlerimizden kacıyor musunuz?

Yoksa halkımızın daha iyi bir konuma yukselmesi icin cozumler mi duşunuyorsunuz? Halkımızı uyandırmak ve kulturel duzeyini yukseltmek icin neler yapıyorsunuz?

Bu kitap bir milletin buyuk mucadeleler ve bitmez bir inancla nasıl kaderinin değiştirildiğini inanılmaz bir şekilde anlatıyor.

Tarihte oyle milletler gelmiş gecmiştir ki, yiğitlikleriyle, ihtişamlarıyla gozlerimizi kamaştırırlar. Fakat bunlar sonunda, genel bir ahlak bozukluğunun kurbanı olmuşlardır. Ben sizi topluca curumekten, duşunsel bir uyanışa cağırıyorum! Kitabımın her bolumunun, her sayfasının sonunda okurlarıma şunu hatırlatmak isterim: Hayat yapıcılığına ne zaman başlıyorsunuz? Siz ey bay ya da bayan, hayata borcunuzu ne zaman odeyeceksiniz?

Yazar Grigory Petrov'un ceşitli aralıklarla cıktığı Finlandiya seyahatlerindeki notlardan oluşan eser, 1800'lerin son doneminde Finlandiya halkının icinde bulunduğu durumu, cehaletten kurtulmak icin başta Johan Vilhelm Snelman olmak uzere ulkedeki bir avuc Fin aydının verdiği olağanustu mucadeleyi anlatır.
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2015

Dili: Turkce
Yayınevi: Yakamoz Yayınları
Kitap Adı: Beyaz Zambaklar Ulkesinde Yazar: Grigory Petrov Cevirmen: Ahmet Seyrek Yayınevi: Yakamoz Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786053849063