Yaralıydın. Saklamaya gizlemeye gerek gormediğin onlarca yaran vardı. Ben nasıl dokunulur, bilmiyordum. Hic oğrenmemiştim. Acıttım.! Hayatın akışı icinde sıradan bir yaşam suren Isvicreli genc kadın, onca zaman teğet gectiği dunyadan birine; bir Kurt gocmene aşık olur. Kısa ve dolu birlikteliklerini kendi ağzından bizimle paylaşan genc kadın, bizi bazan kendi ic sancılarının sapaklarına sokar. Hatta kimileyin o sapaklarda sakladığı unutulmaya yuz tutmuş bizim kendi masallarımızı kendi dilinden bize anlatir. Merkezine, varılamamış bir kente yapılan yolculuğun oturtuldugu bu aşk hikayesinde; okuyucuyu sona dogru sarsıcı suprizler beklemektedir. Solak Keci, savaşlar yıkım ve zulum ile kirlenen dunyamizin guzelini biraz da saf bir cabayla cocukluk; soylenceler, cizgi romanlar ve oyunlar uzerinden yakalamaya koyuluyor. Evet! Uzucu son adım adım yaklaşırken hayat da devam ediyor. Yemek tarifleri veriliyor, gezintiler yapılıyor, futbol macları oynanıyor.. Belki de bu şekilde kahramanımız okuyucuya "beni merak etmeyin, iyiyim. Lutfen siz de iyi olun!" diye sesleniyor. Bu kadar naif bir Novella! (Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Solak Keci Yazar: Cem Akgul Yayınevi: Agora Kitaplığı Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 14x20 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Medya Cinsi: Ciltsiz Barkod: 9786051033488