"Tanıştığımız tum aptalların anısına."

"Kimilerinin aklında şokellayı cok seven bir insan olarak yaşıyorsun. Demem o ki 'biraz daha'sı olan hicbir şeye inanma sakın."

"Evvela aynadaki haline bakıp kendisine Âşık olan ve ırzına gecen, ardından soz olacak diye kendisini nikÂhına alan insanın dunyasıdır bu. Sonsuz bir sevgiyle evinde yalnız bırakmalıdır onu. İnsanın başına ne geliyorsa hep iyi niyetinden geliyor, haklısınız. Bence siz başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz. Ama yapmayın. Hemen guveniyorsunuz insanlara. Babanızın oğlu mu bu
İnsanlar..."

"Ona kulak asma... Sevemeyeceğin insanları biraz daha sev, gulemeyeceğin şakalara biraz daha gul, kazanamayacağın paraları ve hayatları hayal et biraz daha. Biraz daha başarılı, biraz daha gururlu, biraz daha sevimlisin artık. Kontrol et ki elinden sıyrılıp kacmasın fırsat buldukca ovduğun naif hayatın. Olculebilir ihtiyaclarını karşılamaya hazırlar biraz daha. Ama tabii ki sen bekliyorsun. Nasıl durulur, aynı benim gibi biliyorsun. Biraz daha don eski haline. Biraz daha tasarla coktan biten o gunu. Lutfen hemen acımaya başlama kendine, biraz daha dur."

"Kim beni ne sebeple affeder bilmiyorum."
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 192

Dili: Turkce
Yayınevi: Okuyan Us Yayınları
Kitap Adı: Aptal Yazar: Feyyaz Yiğit Yayınevi: Okuyan Us Yayınları Dil: Turkce Barkod: 9786055134136