“Polisiye Edebiyat’ın yukselen kalemlerinden Ayşe Erbulak, uretmeye devam ediyor ve son romanı Cinayet A.Ş. diğer kitaplarında olduğu gibi hem eğlenceli hem duşundurucu bir okuma keyfi vaat ediyor. Bu kez yıllarca yaşadığı Norvec’in polisiyesi ile Turk polisiyesini harmanlayıp okura şık bir sentez sunmuş.”
Ahmet Umit
“Ayşe, ‘Bu romanda kahramanlarımın…. yaşamoykulerini ve insanların karanlık yanlarını keşfedeceksiniz’ demiş. ‘Katil kim?’ gibi sorular sormayacağız. Zaten o kahramanların bir kısmını (esas kısmını) tanıyoruz, Cinayet Sınıfı Başkanı’ndan. Sevgili yazarımıza o zaman, ‘Sen artık korkunc olmaya başladın,’ demiştim. Baktım Cinayet A.Ş.’nin arka kapak yazısının ilk cumlesi de ‘Fakat sen artık iyice korkunc bir hanım oldun.’ oluvermiş. Tanıdık katilleri, kendileri kurban olmuş ya da adaleti tecelli ettirmeye calışan katilleri getirdin karşımıza. Canavar kediyi, korkunc uvey anneyi, sevgisiz gecen cocuklukları, genclikleri, sıcanları, hatta Fırat'ın azgın sularını hatırlattın. HikÂyeleri farklı kişilerin ağzından anlatsan da karakterleri inanılır kılmışsın, diyaloglar da su gibi akıyor.
Ela ile Ali burada. Sadece onlar değil, başkaları da var: Norvec'ten ve Turkiye'den iki başkomiser dahil. İlk cinayet Norvec'te…"
Sevin Okyay

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Cinayet A.Ş. Yazar: Ayşe Erbulak Yayınevi: Eksik Parca Hamur Tipi: 1. Hamur Sayfa Sayısı: 144 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786257124416