Bu dunya sandığımızdan daha kırılgan ve tekinsiz bir yer...
Adını bilmiyordum. Onunla aylarca birlikte yaşadığım halde. Aslında onunla ilgili gercekte tek bir şey bile bilmiyordum. Pahalı bir telekız servisinde calıştığı dışında. Servis, uyelik sistemiyle hizmet veriyordu; kimliği belli duzgun muşteriler dışında kimseyi kabul etmiyordu. Bunun dışında başka işler de yapıyordu. Normal iş saatlerinde kucuk bir yayıncıda yarı zamanlı duzeltmenlik, ayrıca yarı zamanlı kulak modelliği.

Ozetle cok meşgul bir iş yaşamı vardı. Bir adı vardı elbette. Aslında birkac ad kullanıyordu. Ama yine de bir adı yok gibiydi. Yağmur gibiydi, bir yerlerden cıkıp gelmiş ve sonra ortadan kaybolmuştu. Geride sadece hatırası kalmıştı.

Haruki Murakami’nin en sevilen romanlarından biri olan Dans Dans Dans’la gizemli bir dunyanın kapılarını acıyoruz. Ortadan kaybolan cekici bir kadın... Yalnızlığını anlamlandırma cabası icindeki bir adam... Sezgileri gelişmiş sıradışı kucuk bir kız... Muzik... Ve kult Murakami romanlarından artık “tanışımız” olan Koyun Adam da bu romandaki yol arkadaşlarımız.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Dans Dans Dans Yazar: Haruki Murakami Cevirmen: Ali Volkan Erdemir Yayınevi: Doğan Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 528 Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786050975680

[h=5]Oduller[/h] Franz Kafka Edebiyat Odulu