Bircoğumuz kahvaltının da kitabı mı olur mu, diyebilir. Eşimizle dostumuzla ozellikle hafta sonları nadiren bir araya gelebildiğimiz keyifli ortamlardır kahvaltı sofraları… Genellikle kahvaltıyı "peynir-zeytin-yumurta-yeşillikler" olarak goruruz.

Ancak yazar kitabında hem Anadolu hem de dunya mutfağından kahvaltılık tatları: icilecek şeylerden, zeytinden, peynirden, yumurtadan, tereyağından, hamurdan, patatesten, yoğurttan, surumluk şeylere kadar erken ya da gec (brunch) kahvaltılarımızda kullanabildiğimiz malzemelerle 100'den fazla tarifle, ozgun dokunuşlarıyla bu kitapta buluşturuyor. Kahvaltı kulturumuzde bilinmesi gerekenleri de pratik bilgiler halinde bolum başlarında paylaşıyor.

En fazla 30 dakikada hazırlanabilen, doğal, evdeki malzemelerle kolayca yapılabilecek, sağlıklı tatlarla kahvaltılarınızda siz de keyifli farklar yaratmaya var mısınız? "Taze Tarifler Tarifsiz Tatlar" kitabının yazarı Suleyman Dilsiz, Turkiye'nin ilk kahvaltı kitabıyla karşınızda!
(Tanıtım Bulteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Turkce
Yayınevi: Alfa Yayıncılık
Kitap Adı: Kahvaltıya Dair Her şey Yazar: Suleyman Dilsiz Tasarım: Dilek H. Akartuna Fotoğrafcı: Merve Hasman Yayın Yonetmeni: Mustafa Kupuşoğlu Yayınevi: Alfa Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786051711324