Kopeklerle iletişimi ve onları harekete geciren nedenleri keşfedin.
Spot'u harekete geciren nedir? Cujo'yu ne psikopatlaştırıyor? Bu dost canlısı rehber, kopeğinizin duygusal yapısını ve durtulerini anlamanıza yardımcı olacak. Bircok eğlenceli egzersiz, anket ve tablo ile kopeğinizin tavırlarının ve davranışlarının arkasındaki motivasyona ışık tutarken, bu bilgiyi kullanışlı tavsiyeler ve kanıtlanmış eğitim teknikleriyle harmanlayarak muhteşem bir kopek yetiştirmenizi ve onunla harika bir ilişki kurmanızı sağlayacak.
• Kopeklerin buyuleyici dunyasına dalın! Kopeğinizi nasıl anlayacağınızı, kopeğinizle iletişim kurmayı ve hayatı onun gozunden gormeyi oğrenin.
• Kopeklerinizi kimlikleriyle kabullenin. Kopeklerin kişiliklerinin, bir yavrunun olası ihtiyaclarının ve ırklara has ozelliklerin farkına varın.
• Snıf snıf! Islak burunların ne kadar iyi koku aldığını ve insanlara nasıl fayda sağladığını anlayın.
• Kopekler yaramazlık yapmaz. İnsanların yaramazlık veya saldırganlık olarak tanımladığı kopek davranışlarının altında yatan nedenlere goz atın.
• Kuyruğu dikmek! Kopeklerin davranışları hakkında ayrıntılı bilgileri doğru bilinen yanlışlardan kacınarak edinin.
Kitabı acın ve
• Kopeğinizin şahsiyetini geliştirmeyi,
• Kopeğinizin bakış acısını anlamayı,
• Motive edici teknikleri etkili bir şekilde kullanmayı,
• Uygun eğitim arac ve metotlarını kullanmayı,
• Hem yavruların hem de olgun kopeklerin en iyi yanlarını ortaya cıkarmayı oğrenin.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Kopeğinizi Anlamak Yazar: Stanley Coren , Sarah Hodgson Cevirmen: Muge Yucesoy İlci Yayınevi: Nobel Yaşam Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 16,5 x 24 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786059746755