"Emir Kunt bir gazeteci değil, ama yazdığı yazılar, denizcilere kendilerini gorebilecekleri bir ayna tutuyor. Denizci olmasanız bile bu kitabı okuduğunuzda cok eğlenecek ve 'yerli ve milli' yatcılığımızın bir fotoğrafını cekmiş olacaksınız."
-Mehmet Y. Yılmaz-

"Emir Kunt'un yazılarından hem cok şey oğrendim hem de cok eğlenceli vakit gecirdim. Bir tekneniz varsa ya da yeni bir tekneniz olduysa ozellikle yazın bu kitabı okumanızı bir kez daha tavsiye ederim."
-Cuneyt Ozdemir-

"Kimilerinin 40'ından sonra gorup oğrenmeden yazmaya calıştığı şeyler, Emir Kunt icin cocukluk hatırası. Guvertede emekleyerek başladığı denizcilikte, yaşı kadar tecrubeye sahip. Yazılarında bu tecrubeyi goruyor, hissediyor, kokusunu alıyorsunuz."
-Fatih Altaylı-

"Ozgun dili ve birbirinden ilginc tespitleriyle kendi okurunu yaratan Emir Kunt'un Bukowskivari yazılarının okurlarımız gibi ben de muptelasıyım. İlk kitabı Beyaz Turk Yatcıları gibi elinizde tuttuğunuz Armatore'nin de cok ilgi goreceğine adım kadar eminim. Gulmek garanti, ders cıkarmak ise size kalmış."
-Eyup Ozel-

"This is the book that I've seen many times in the hands of my customers, reading and laughing some times…"
-Mano-
(Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016

Dili: Turkce
Yayınevi: Altın Kitaplar
Kitap Adı: Dalgalı Sohbetler - Armatore Yazar: Emir Kunt Yayınevi: Altın Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2016 Dil: Turkce Barkod: 9789752121713