Basketbol, yoğun bilgi tuketiminin olduğu ve bilgi cağı olarak adlandırılan asrımızda popularitesi diğer spor dallarına gore hızla gelişen evrensel bir spordur. Bu tuketme ve uretememe kişiyi aynı zamanda eskiyi unutma ve monotonlaşmaya doğru da suruklemektedir.
Bu doğrultuda hazırlamış olduğum bu kitap, basketbol severleri bilgilendirmeye dayalı spor, eğitim ve kultur kitabıdır. Basketbol ile ilgili bilinmesi gereken temel, ozel ve genel konular ozetle ve anlaşılır bir ifadeyle verilmeye calışılmıştır.
Genc antrenorler, spor yaparken eğlenmesini istediğimiz cocuklarımız ve genclerimiz bu kitapla hem basketbolu hem de kendilerini değerlendirme fırsatı bulabileceklerdir. Bu kitabın bilincli,disiplinli ve eğlenceli bir calışmanın faydalı bir parcası olacağına inanıyorum. Bu kitap ayrıca, basketbola yeni başlamış ya da başlayacak cocuklarımıza basketbol sporunu tanıtıcı ve sevdirici bilgiler de sunmaktadır. Bilinmelidir ki bilgi gecmişten gelen ve geleceğe doğru akan bir nehirdir.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 108
Baskı Yılı: 2013
Dili: Turkce
Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık
Kitap Adı: Basketbol Yazar: Ozgur Nalbant Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786051337104