Sevgili sudoku severler... Sizlere “Sudoku” serisinin farklı ve yepyeni 8. kitabını hazırladık. Elinizdeki kitapta yer alan sudoku bulmacalarını 4 kategoride topladık.
Kategorileri; sudoku cozmeye yeni başlayanlar icin
“1. seviye Kolay Sudoku”, sudoku cozmekte zorlanmayanlar icin
“2. seviye Orta Sudoku”, “Biraz zor sudoku olsun.” diyenler icin
“3. seviye Zor Sudoku”, ve sudoku konusunda kendini uzman hissedenler icin
“4. seviye Cok Zor Sudoku” şeklinde adlandırdık.
Elinizdeki kitap; sudokuya yeni başlayanların, şimdiye kadar vakit gecirmek icin bircok kez sudoku cozmeye calışmış ama yarı yolda kalmış olanların, mevcut sudoku becerilerini geliştirmek isteyenlerin ve “Ben cok zor bulmaca istiyorum.” diyenlerin ilgisini cekecektir. Kısaca, herkes bu kitapta aradığını bulacaktır. Sudoku severlere artık uzun uzun cozum tekniği anlatmamıza gerek yok ama yine de ufak bir hatırlatma yapalım dedik. Butun sudoku bulmacaları, rakamlardan oluşur fakat matematik işlemleriyle ilgisi bulunmayan bir akıl oyunudur. Cozumu mantığa dayanır ve tahmine gerek olmadan tek bir cozume sahiptir. Bu ozellik, gercek sudoku bulmacanın en temel ozelliğidir. Japonya’yı kasıp kavurduktan sonra 2005’te dunyaya yayılan sudoku, cozumu eğlenceli ve keyifli bir bulmaca turudur.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Sudoku 8 Yazar: Bertan Kodamanoğlu Yayınevi: Olimpos Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 18 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786057906472