Bu kitabı puro konusunda merakı olanlara rehber olması, bir "tanışma kitabı" işlevi gormesi icin yazdım, okuyup bitirince puro profesoru olamayacaksınız. Kitap tasarlanırken puroyu seven kişilere zaten secmiş oldukları yeni yaşam tarzıyla ilgili temel bilgileri aktarmak amaclanmıştır. Puro icmeyi ozendirmek kesinlikle amacımız değildir. Kitapta el sarımı purolara, puro kulturune ve purolu hayat tarzının anlatımına daha fazla yer verilmiştir.
İstedim ki gittikce daha hızlanan ve karmaşıklaşan iş yaşamından kendimize binbir zorlukla ayırabildiğimiz ozel anlarda benim cektiğim acemilikleri okuyucular cekmesin. Bilgi eksikliğinden, yol yordam bilmemekten dolayı komik duruma duşmesin. Ozellikle yabancılarla calışan işadamlarımız icin bu cok onemli.
Şimdi size bir onerim olacak. Yakın bir puro. Puro kitabı en iyi puro icerken okunur. Puronuz yandı mı? Bu arada ben de size ozendim ve yaktım puromu. Cekin bir nefes. Ben de cekiyorum. Artık sizinle kulluk kardeşi olduk. İyi okumalar.
Deniz Gursoy'un Tespih, Parmak Uclarındaki Huzur ve Nargile, Bir Nefes Keyif adlı kitaplarıyla birlikte bir ucleme oluşturan Puro, Mavi Dumandaki Lezzet
hem puroseverlere hem de hayatın keyfini surenlere zevkli bir okuma sunuyor.
Sayfa Sayısı: 136
Baskı Yılı: 2009
Dili: Turkce
Yayınevi: Oğlak Yayıncılık
Kitap Adı: Puro, Mavi Dumandaki Lezzet Yazar: Deniz Gursoy Yayınevi: Oğlak Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2009 Dil: Turkce Barkod: 9789753296205