Amazon Yayıncılık tarafından hazırlanan Uzman Seviye Sudoku bulmacası cıkıyor...
Sudoku Uzman Seviye Bulmaca ile; aklınız oynasın, zihniniz zıplasın, beyniniz hoplasın...
Uzman Seviye Sudoku, cozumunde deneyimli, şimdiye kadar vakit gecirmek icin bircok kez sudoku cozmuş ve "Ben cok zor bulmaca istiyorum" diyenlerin ilgisini cekecektir.
Sudoku, Japonya'dan inanılmaz bir hızla tum Dunya'ya yayılan ve deyim yerindeyse doktorlar tarafından tavsiye edilir konuma geldi.
Sudoku Uzman Seviye, beyninizi % 100 calıştıracak, bağımlılık yaratacak yepyeni bir bulmaca kitabı. En sevilen mantık geliştirme oyunlarında; 222 bulmaca ile birlikte cozumlerini de bulacaksınız...
Bu kitabı cok seveceksiniz. Cunku;
Sudoku Bulmaca, beyninizin 5 temel fonksiyonunu harekete gecirecek, geliştirmesine yardımcı olacak ve duşunce gucunuzu hızlandıracak.
Bu kitapla; dikkatinizi belleğinizi, zekÂnızı ve mantıklı akıl yurutme becerinizi keskinleştireceksiniz.
Boylece:
1- Dikkat becerilerinizi guclendirin.
2- Sorun cozucu olun.
3- Okuma hızınızı artırın.
4- El-goz koordinasyonunuzu geliştirin.
5- Yaşlanmaya bağlı bellek kaybı riskinizi azaltın.
(Tanıtım Bulteninden)
Sayfa Sayısı: 244
Baskı Yılı: 2014
Dili: Turkce
Yayınevi: Amazon Yayıncılık
Kitap Adı: Sudoku Uzman Seviye Yazar: Celal Kodamanoğlu Yayınevi: Amazon Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2013 Dil: Turkce Barkod: 9786059609524