Kitaplar insanın en iyi dostu, biz de bu dostlarımızı iyi ağırlamalıyız evlerimizde. Eğer benim gibi, siz de kitaplarınıza ozen gosteriyorsanız evinizde guzel ve buyuk bir kitaplık olabilir. Ben kitapları titizlikle okul, zarar vermeden kitaplıkta saklarım. Her bir kitap sanki kucuk birer hazineymiş gibi, gelecek nesillere aktarılmalıdır. Sizler de guzel kitaplıklar yaptırabilirsiniz evlerinize.
Ayrıca kitaplıklar dekoratif olarak da cok farklı bir hava verecektir odanıza. Kitaplık sıcak ve dostane bir gorunum kazandırır mekanlara. Eskiden tek duze raflardan oluşan kitaplık tasarımları şimdilerde cok değişti. Zamanımızda ilginc tasarımlı, modern veya klasik cok farklı ve dikkat cekici kitaplık tasarımları bulmamız mumkun. Bu foto galeride bazı guzel kitaplık tasarımlarını sizlerle paylaşıyorum.

kaynak
Ayrıca kitaplıklar dekoratif olarak da cok farklı bir hava verecektir odanıza. Kitaplık sıcak ve dostane bir gorunum kazandırır mekanlara. Eskiden tek duze raflardan oluşan kitaplık tasarımları şimdilerde cok değişti. Zamanımızda ilginc tasarımlı, modern veya klasik cok farklı ve dikkat cekici kitaplık tasarımları bulmamız mumkun. Bu foto galeride bazı guzel kitaplık tasarımlarını sizlerle paylaşıyorum.

kaynak